Despre mine

Transformarea unui hobby într-o afacere

Doar o scurtă idee despre mine, sunt un naturist pasionat, naturopath cum se numesc in ziua de azi naturistii, economist de profesie, ecologist și artist pictor amator, poet publicat . Naturismul il am sadit in sange inca din copilarie cand cu ai mei culegeam plante medicinale, fructe si ciuperci din regiunile harghitene si apusene. Natura e muza mea principala. In timp am ajuns sa creez cu pasiune produse naturiste cum sunt săpunurile naturale, tincturile din plante, alifii, uleiuri de masaj și balsamuri, cautand sa includ cat mai multe ingrediente de calitate si naturale in ele. Iubesc natura si am cautat mereu să inteleg tiparele ei ascunse, sa observ regenerarea ei miraculoasa si secreta, sa absorb din magia ei care emană cu fiecare respirație. Produsele mele aduc o parte din energia naturii în casă. In armonie cu natura remediile mele cu plante, ciuperci medicinale, uleiuri naturale și unturi, făcute acasă cu dragoste au propria rețetă inspirată din vechile terapii naturiste tradiționale din plante si din întreaga lume.

Cum a inceput 

                Calitățile produselor naturiste cu extracte de plante selectate direct sunt mult mai eficiente decât produsele industrializate, produsele mele sunt destinate celor care au devenit sensibili în timp și au reacții negative la săpunurile sau cremele comerciale produse într-o gamă largă dar cu un procent scăzut de continut natural.

                   Totul a început cu propria mea nevoie de a crea produse naturale care să mă ajute cu problemele de piele ce mi le creau săpunurile și șampoanele comerciale, si unguente farmaceutice care nu aveau efectul scontat sau tratamentul dorit. Așa că am început să-mi creez propriile produsele naturale experimentând diverse rețete din plante până am decis care sunt cele mai eficiente și potrivite pentru sensibilități. Acum am o gamă diversă de produse din plante care sunt destinate tratamentului și au rezultate bune în timp, utilizand sfaturile si experientele naturiste atat traditinale transilvane cat si din intreaga lume mi-am creat propria gama de produse naturiste care acum sunt disponiile si spre vanzare.

Sunt un naturist pasionat cu diploma atestata care practica medicina naturista si vinde ocazional in urma unei consultatii produse naturiste create de mine. Exemplu cu 50 de lei cost consultanta primiti 3 produse naturiste de care aveti nevoie pentru tratamentul stabilit in comun acord. Va astept cu drag.   Se poate plati cash, in cont bancar, cu cardul sau paypal .  Functionez in baza legii la articolul pentru meserii libere in medicina alternativa .    

 Doresc sa impartasesc din bucuria de a trai in armonie cu natura si calitatile ei vindecatoare care m-au ajutat nespus de mult si ar putea sa va ajute si pe dumneavoastra in aceeasi masura, daca perseverati in folosirea produselor naturiste cu efect curativ si preventiv pe durata mai lunga. baza naturismului e sa intareasca prganismul, imunitatea si sa remineralizeze pentru a face facta infectiilor, virusilor si elementelor nocive externe de stres sau dezechilibrante. Un corp puternic in imunitate nu are nevoie de antibiotice, eu nu mai folosesc antibiotice de mai bine de 4 ani .


About me

Turning a hobby into a business

            Just a short idea about me, I am an passionate herbalist, economist, ecologist, painter and published poet, love writings, natural science, foraging wild . 

 I am enjoying making natural soaps, tinctures, oxymels, ointments, massage oils and balms, the products I create have natural and original ingredients. The forest is my main muse. Love walking in nature to observe and absorb her magic that emanates with every breath. My products bring some of nature's energy into the home. Nature friendly my remedies with herbs, medicinal fungi, natural oils and butters, home made with love have own recipe inspired from old traditional herbal medicines over the world.

How it’s start

                The qualities of natural products with directly selected plant extracts are much more efficient than industrialized products, my products are intended for those who have become sensitive over time and have negative reactions to commercial soaps or conditioners produced in a wide range but with a low percentage of natural content.

                   It all started with my own need to create natural products to help me with skin problems created by commercial soaps and shampoos. Pharmaceutical ointments that did not have the expected effect or the desired treatment. So I started to create my natural products experimenting with various herbal recipes until I decided which are the most effective and suitable for sensitivities. Now I have a diverse range of herbal products that are intended for treatment and have good results in time. 


FOLLOW ME ON 

InstagramPinterestLinkedInFacebookLinkLink